به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران و به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز، با همکاری ستاد اقامه نماز و سازمان راهداری، نشست هم اندیشی رانندگان یاوران نماز سفر، با حضور حجت الاسلام والمسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور، داریوش امانی معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای کشور و جمعی از معاونین و مدیران ستاد اقامه نماز و سازمان راهداری، در روز یکشنبه سیزدهم اسفند ماه در مرکز آموزش شهید تفویضی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در این جلسه با بیان خاطره ای از فرزند امام راحل، گفت: نقش راننده ها در انقلاب گفته نشده، در صورتی که اعلامیه ها در آن زمان توسط رانندگان انجام میشد که در جای خود بسیار اثرگذار بود.
وی تصریح کرد: هر کاری که ظاهرش را نگاه می کنید باطن آن را هم نگاه کنید، ظاهر فعالیت شما رانندگان فقط رانندگی و انتقال مسافر هست، در حالی که هر کسی را که به مقصد می رسانید در پاداش عمل خیر آن شریک هستید.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور خاطرنشان کرد: سالهاست که تاکید می کنم که اگر بخواهیم کاری را انجام دهیم راهش را پیدا می کنیم و اگر نخواهیم کاری را انجام دهیم بهانه آن را پیدا خواهیم کرد، پس تلاش کنیم کارها را به نحو شایسته انجام دهیم.
استاد قرائتی افزود: در تمامی مبدا و مقصدهای سفری، رانندگان مختلفی وجود دارد، اما آنچه مهم است این است که نیت خود را درست کنید و هنگام شروع سفر با هدف رضایت الهی کار را انجام دهید.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر اسلام(ص) گفت: بهترین کار خدمت به مردم و بندگان خداست.
مفسر قرآن کریم یادآور شد: در جمهوری اسلامی ۲۸۰۰ مسجد در جاده های کشور ساخته شده است که حتی اگر کسی نماز نخواند و فقط استراحت کند باعث نشاط و رفع خستگی میشود و اگر نماز بخواند که چه بهتر.
وی افزود: به فرموده پیامبر اسلام(ص)، کار کردن عبادت است.
استاد قرائتی خطاب به رانندگان گفت: نمازتان را روبروی مسافر بخوانید شاید کسی بخواهد نماز بخواند و خجالت بکشد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور افزود: در سفرها صدقه بدهید، با این کار هم از خودتان و هم از دیگران که همراه شما هستند دفع بلا خواهید کرد. در مکانهای زیارتی خودتان هم زیارت بروید و از فیض سفر معنوی بهره مند شوید.
دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز، در ادامه نشست هم اندیشی رانندگان یاوران نماز سفر، ضمن قدردانی از سازمان راهداری در راستای ترویج معارف نماز، گفت: مرکز تخصصی نماز قم که علما و اندیشمندان و اهل قلم در این مرکز در حال تحصیل در حوزه نماز می باشند، آمادگی دارد با همفکری سازمان راهداری و امور صنفی، مجموعه های آموزشی در قالبهای مختلف را تهیه و منتشر کند.
وی افزود: آمادگی داریم نظام نامه ای با معیار های مختلف تنظیم شود تا توسط ارزیابی هیات داوری، راننده یاور نماز نمونه در هر سال معرفی و تجلیل شود.
زرهانی در پایان سخنان خود ضمن ارائه نکاتی پیرامون نماز، گفت: نماز هم تاثیر در فرد و اجتماع دارد، وقتی شخصی نورانی شود دیگران را هم نورانی می کند و در جامعه تاثیر دارد.
داریوش امانی معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای کشور در این جلسه، ضمن قدردانی از مجموعه ستاد اقامه نماز و اهتمام حجت الاسلام و المسلمین قرائتی در ترویج فرهنگ اقامه نماز، از پیگیری ساخت ۱۱۰ باب نماز خانه بین راهی در سطح کشور توسط سازمان راهداری خبر داد.
وی گفت: طبق تفاهمنامه ستاد اقامه نماز و وزیر وقت، مقرر بود از ۱۱۰ باب نمازخانه بین راهی، ۴۰ باب توسط سازمان راهداری به بهره برداری برسد و بعد از پیگیری های به عمل آمده تمامی ۱۱۰ با نمازخانه تا پایان سال آینده توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تکمیل خواهد شد.
امانی ضمن قدردانی از رانندگان ناوگان حمل و نقل، اظهار کرد: کمتر شغلی پیدا می شود که شخصی هم جانش و هم مالش در وسط میدان هست، اما رانندگان برون شهری در ایام پر رفت و آمد، عاشقانه خدمت می کنند تا مسافران را به سلامت به مقصد برسانند.
نظر شما